DJ Michel Ark

Dj Michel Ark (Michel van der Ark) is geboren op 9 januari 1988 te Enschede.

Zijn liefde voor muziek begon al heel vroeg rond zijn 1 jaar kocht hij appratuur en speelde hiermee op zijn kamer . Een paar jaar later kocht hij een draai tafel, CD spelers en een mengpaneel. Daarmee ging hij oefenen in een garage en muziekopnemen .

Een jaar later begon hij als huis DJ bij Preston Palace in Almelo en deed hij ervaring op bij feestjes en bruiloften. Inmiddels is DJ Michel Ark te spotten in Fellini, Shooters (discotheek in Enschede), heeft hij gedraaid op Festival Vrij en Freshtival .

Door zijn ervaring op verschillende vlakken in de muziek is DJ Michel Ark een allround DJ geworden en draait hij zijn hand nergens meer voor om .

De jarenlange ervaring in de muziek maken dat hij moeiteloos een programma van niveau neerzetten. Of het nu moombahton, dance, house, future house, deep house of Top 40 betreft. DJ Michel Ark geeft er altijd zijn eigen draai aan om het publiek op en top te vermaken.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info
: