Trio Sjanz

Trio Sjanz: Sjerk (accordeon) en Jan en Geartsje (zang) zijn een trio wat bescheiden aanwezig kan zijn op uw feestje of receptie. Met een mix van o.a. nederlands-, friestalige, of andere liedjes, zowel instrumentaal als met zang, is er voor elk wat wils.

De leden van Sjanz zijn al jaren met de muziek verbonden en als trio brengen ze bij voorkeur muziek die de oudere luisteraar bekend in de oren zal klinken. Doordat de accordeon wordt ondersteunt door een ritmische begeleiding heeft u het idee dat er een klein orkest aanwezig is.

Een kleine greep uit het repertoire; All of me, Blue Spanish eyes, Bona sera, Bonkefeart, Country Roads, Daar bij de waterkant, Foxy Foxtrot, Hello Mary Lou, Jij denkt maar dat je alles, Smile, Things.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

trio sjanz

Meer info