Hester Tadema

Hester Tadema is het verrassende nieuwe solo gezicht voor een goed feestje.

Ze brengt tijdens haar optreden lekkere interactieve meezingers en klassiekers in het Engels en Nederlands ten gehore. Het muziek maken begon al in het basisonderwijs waar ze lessen volgde. In de jaren daarna is muziek maken en zingen echt haar passie geworden. Ze speelde de afgelopen jaren in diverse bandjes, deed mee aan muzikale projecten en zong ze als soloartiest samen met blazerssecties. Ze heeft al veel plekken bezocht door alle verschillende optredens en wil nu nog meer mensen vermaken met een gezellig en muzikaal leuke avond.

In 2016 heeft ze een eigen concert gegeven met allemaal covers en eigenwerk. Hester heeft haar allereerste eigen nummer “Her Smile” geschreven in 2015. Daarna zijn er nog een aantal nummers geboren en worden gespeeld met het duo Hester & Femke wat ze met haar jongere zus vormt. Samen verzorgen zij door het jaar heen ook diverse optredens.

Met de volgende stap treedt ze uit haar comfort zone. Haar solo presentatie wordt al erg gewaardeerd op feestjes. Met haar gitaar en basdrum neemt ze het publiek met veel enthousiasme en muzikaliteit mee in de klassiekers en meezingers.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info
: