Weima & van der Werf

Weima & van der Werf

Al sinds de zomer van 1996 speelt het duo Weima & van der Werf al samen. Het duo bestaat uit Reinout Weima en Anno van der Werf en speelt dus al meer dan 25 jaar samen. Inmiddels zijn er ook al 6 cd’s uitgebracht met (deels) eigen Engelstalig werk, covers en met eigen Friestalig werk. Weima & van der Werf beheersen de truc en weten wat te doen met publiek: een volledig kloppend duo qua muziek, beeld, spel en energie, zonder al teveel poespas. Het publiek hoeft zich geen moment te vervelen. Het duo is leuk om naar te kijken en heeft een spontane en sympathieke uitstraling naar het publiek toe.

Het duo is fanatiek, gaat voor de volle 100% en speelt gedreven bij optredens. Met behulp van gitaar en bas en twee stemmen, zetten zij zaal naar zaal naar hun hand. Er worden krakers gespeeld en de show loopt snel door … klassiekers worden afgewisseld met moderner werk en een Nederpop repertoire. Een greep uit de Top 2000 passeert de revue.

Het publiek verveelt zich geen moment … de nummers zijn nooit te lang. Het duo is leuk om naar te kijken en heeft een spontane en sympathieke uitstraling naar het publiek toe. Het duo is niet bang om wat te zeggen tegen de mensen, maar is niet opdringerig en kan dus ook op de achtergrond het nodige presteren.
Er wordt verder gespeeld … de avond is alweer om … er worden veel vrienden gemaakt. Ze worden vrolijk toegelachen bij terugkeer aan het front.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info