Alexander Broussard

Alexander Broussard 

Alexander Broussard is bekent geworden door de Najib Amhali’s theatervoorstellingen, het spelen bij The Crazy Pianos, bij de Coron’s, bij Bonetti Muzic en bij Twarres.
Hij is actief in verschillende bands en ook treed bij solo op. Zo speelt Alexander in de cover band van Billy Joel, The billy Joel experience. Naast de optredens die hij doet met The Billy Joel experience is hij ook actief in het trio, PlusSupportAct. Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend. Maar als epicentrum van het podium pakken ze de zaken pas echt manhaftig aan!

Daarnaast is Alexander ook bij de volgende bands actief: Le Canzoni Italiane (alexander Broussard & Friends), Elvis Presley’s Aloha from Hawaii en Pangea.

Ook speelt Alexander in Choice Pianoshow en is hiervoor ook te boeken bij LXbookingsupport. Choice pianoshow is een hoogwaardige pianoshow, die elk optreden tot het uiterste gaat. Zij spelen echt alles op verzoek en draait niet elke keer een standaard show af. Your party! Your Choice!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info