Later als je groot Band

Later als je Groot Band (4-99 jaar)

Bestaande uit: drums, bas, keys, sax, zangeres

De voorstelling is speciaal ontwikkeld om kinderen kennis te laten maken met een echte live band die popmuziek speelt waar de leerlingen veelal naar luisteren. Vele bekende hits passeren de revue. Het motto van de voorstelling is; muziek maken is leuk! en het accent ligt op samenwerken met elkaar. Leren om goed samen te werken is ook belangrijk op school en in hun vrije tijd. We leren de kinderen om goed te luisteren naar wat er gebeurt in de muziek en we laten de kinderen kennis maken met verschillende instrumenten/stijlen van bestaande hedendaagse popmuziek. De voorstelling is interactief dus de leerlingen mogen ook lekker meedoen. Muziekeducatie is in het onderwijs een belangrijk item op dit moment. We hopen met deze voorstelling dit vuurtje te blijven aanwakkeren in de scholen maar ook daarbuiten.

Afgelopen zomerseizoen zijn we opgepikt bij verschillende jazzfestivals (Jazz in Duketown, Kids Dynamite Jazz Festival). Zij vinden het ook belangrijk om kinderen hiermee in aanraking te laten komen (Jazz).

In de bijlage wat foto’s, ons logo en wat links naar onze promo op youtube, onze pagina op Facebook en Instagram.

Links:

Instagram:

https://www.instagram.com/lajgband/

Facebook:

https://www.facebook.com/LAJGB/

Promo Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=ubjftfMRr8M

Leuk weetje: Met Sint en kerst heet de Later als je groot Band; De Sintband of De Kerstband. Al jaren een succesnummer. Het is hetzelfde concept als de voorstelling van de Later als je groot band, maar dan met Sint of kerst repertoire.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Later als je groot band

Meer info