The Gobblers

Americana Live Band

The Gobblers spelen o.a. nummers die je kunt plaatsen in de stijl van Southern Rock / Americana.

Southern rock is een muziekstijl die erg populair was in de jaren zestig en zeventic en daarna een grote schare fans behield.

Deze vorm van Rock is ontstaan uit rock- ‘n- roll en blues, met invloed vanuit de country en folk.

 

Ons repertoire bestaat o.a. uit nummers van; Stevie Ray Vaughan, Creedence Clearwater Revival, The Band, Status Quo, Willie Nelson, John Mayer, Johnny Cash, The Eagles, J.J. Cale, Merle Haggard, Eric Clapton, Chuck Berry, Thjerry Lee Lewis, The Rolling Stones, Lynard Skynard, Elvis Presley, Dr. Hook, Robert Gray, The Mavericks etc.

 

De bezetting van The Gobblers bestaat uit:

 

Joop van Dijk. Zijn eerste band was “The Flaming Stars” daarna de band ‘Cosy’en “Quintus”. Samen met Sjoerd van der Leij een aantal jaren onder de naam “Coverline”.  Tevens bekend onder eigen naam samen met Sjoerd, de cd’s ‘Swalkje en Sjonge’- ‘Stiel sûnder grinzen’ met het bekende nummer’ It hat noch nea sa tsjuster west ‘ en de cd ‘Suertsjeferkearing’

 

Bob Visser, zanger/gitarist speelt vanaf z’n twaalfde gitaar en heeft tijdens zijn studieperiode in Groningen in een Band(je) genaamd ‘Station Noord’ gespeeld en later met z’n broer in een coverband waarin ze veelal Herman Brood nummers speelden.

Zo is ook Stevie Ray Vaughan voor hem een grote bron van inspiratie.

 

Henk Hoen heeft als drummer/zanger ook behoorlijk aan de weg getimmerd.

Zo heeft hij in een grijs verleden o.a. deel uitgemaakt van The survival Blues Corporation en The Mellowtones

De meest recente bands zijn: The Crack/Strange Brew en Afrit 27

 

Feike van Dijk, de bassist van The Gobblers , is ook al jaren actief in de muziek en heeft voorheen o.a. gespeeld in Flaming Stars, Unit77, Moonlight Stars en The Crack.

Facebook

Youtube

 

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info