Jongens van de Muziek

De Jongens Van De Muziek: drie sympathieke, knappe en vrolijke mannen, die de liefde voor de muziek als grootste gemene deler hebben. Een trio uit duizenden, deze jongens van de muziek! Goed gekleed met een chique uitstraling gaan ze moeiteloos over van Elvis Presley en The Beatles naar Nederlandse toppers als Jan Smit en Guus Meeuwis. Met deze drie muzikanten ben je verzekerd van een leuke avond!

Dé akoestische coverband voor elke gelegenheid
Met deze jongens kies je voor een band met één grote passie: muziek maken. Met een gitaar, een contrabas, percussie en drie prachtige stemmen zorgen zij voor een gezellige, goede sfeer en een puur geluid op aangenaam geluidsniveau. Ze zijn goed gekleed, dragen een keurig pak met een chique uitstraling. Doordat ze niet gebonden zijn aan een vaste speelplek, kunnen ze de prettige, muzikale sfeer overal verspreiden. Het brede repertoire, dat reikt van de sixties tot aan de muziek van vandaag, zorgt er voor dat iedereen kan genieten. Zo bent u verzekerd van een leuke avond!

Voor ieder wat wils
De jongens van de muziek spelen muziek voor alle leeftijden van verschillende genres. Een nummer van The Beatles of van Elvis Presley wordt moeiteloos afgewisseld met een Nederlandse tophit van Jan Smit, Guus Meeuwis of de Dijk. Met hun jarenlange ervaring en hun flexibiliteit weten zij heel snel wat het beste op uw feest past. Zij kijken ter plekke wat het beste aanslaat bij de gelegenheid en spelen hier op in. Door hun mobiliteit is de interactie met de gasten een belangrijke factor. Uiteraard is er dan ook altijd ruimte voor verzoekjes.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info