Peter Krako

Beste mensen! Peter Krako!

Samen een hapje en een drankje doen, samen het leven vieren en samen eten en drinken: we mogen en kunnen weer steeds meer. En wat zijn we er aan toe! Het wordt deze zomer genieten van elkaar én van live muziek.  

Peter Krako (1975) treedt als gitarist/zanger op met bekende artiesten zoals Willeke Alberti, Elske DeWallSyb van der Ploeg en de Ierse Johnny Logan. In de theaters, clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Deze zomer is Peter dé troubadour van de Nederlandse horeca. Met zijn trouwe gitaar en warme stem speelt hij uiteenlopende live muziek voor de genieters van cafés, terrassen en restaurants. Het repertoire bestaat uit de liedjes van toen en nuvan meezingers tot rock classics, in het Nederlands, Engels en Frysk.  

En zijn er verzoeknummers? Roept u maar, als Peter ‘m kent (en hij kent er een hoop) dan zet ie ‘m in. Laten we er een gezellige zomer van maken met z’n allen.

 

Youtube
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.
Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: