Mash-UP!

Mash-UP! (10-99 jaar)

Bestaande uit:drums, bas, keys, gitaar, zangeres
Een live band met een interactieve show tijdens uw evenement? Het antwoord is MASH-UP!
Mash-UP! laat zien hoe popsongs in elkaar zitten. Tijdens de show geniet het publiek van verschillende bekende popsongs. Door deze nummers te combineren en gebruik te maken van verschillende stijlen, werken ze toe naar een gezamenlijk doel: een nieuwe hit maken! Bijvoorbeeld: Waar gaat de tekst over, welke instrumenten gaan er spelen, wat spelen ze, welke muziekstijl en welke effecten worden er gebruikt? Kortom, het publiek laat hun voorkeur horen en de band speelt daar live op in! Door verschillende ideeën die tijdens de show zijn gepasseerd te combineren ontstaat er elke voorstelling weer een nieuwe eigen song. Een feest van beleving.
We staan ook op Instagram onder mashupnl en krijgen inmiddels al veel volgers. Dat zijn veelal middelbare scholieren waarvan sommige aangeven geïnspireerd te zijn door de voorstelling en zelf muziek willen gaan maken.
Links:

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Mash up

Meer info