Kaspar

Kaspar. Een vertrouwd gezicht met een nieuwe naam. Vanaf de herfst van 2022 gaat Wiebe Kaspers, frontman van de band WIEBE, verder onder de nieuwe naam Kaspar. Als solo-artiest? Zeker niet, Kaspar zoekt bij elk concert topmusici met wie zijn muziek op het podium ten volste tot zijn recht komt. Soms met een loepzuiver strijkkwartet, en de andere keer met een virtuoze band.

Kaspar legt uitdaging in de songs. Voor zichzelf, om de luisteraar iets mee te geven; voor de muzikanten waarmee hij de songs maakt; en voor de luisteraar om er iets uit te kunnen halen. “Ik wil iets in mijn liedjes leggen, waar je als luisteraar een boodschap aan hebt. Zonder dat die boodschap te veel voor de hand ligt. De songs moeten zowel vragen oproepen als beantwoorden. Dat kan voor iedereen ietsanders zijn.” De combinatie van zijn pure stemgeluid en de inhoud die hij legt in zijn liedjes, zorgt voor een authentiek, ambachtelijk en artistiek resultaat.

Als zanger durft hij zich kwetsbaar op te stellen naar zijn publiek, en naar zichzelf. Met een nieuwsgierigheid naar wat er leeft in de wereld, tussen mensen, in de natuur, weet Kaspar zichzelf een spiegel voor te houden en eigen keuzes te maken.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

kaspar

Meer info