Gedda

Gedda, bestaande uit Gerda Okkema en Arjan Buter, maakt muziek waar je vrolijk van wordt! Arjan is afgestudeerd aan het Conservatorium en samen speelden ze jarenlang in de band “The Candy’s” door heel Friesland op vele feesten en partijen.

Het zijn enthousiaste muzikanten met veel ervaring en perfect op elkaar ingespeeld. Allerlei popsongs, met rock-, country-, blues-, folk- en jazzinvloeden passeren de revue, hierbij puttend uit een repertoire van de Sixties tot nu. Muziek waar ze zelf zin in hebben op hun eigen manier, subtiel en swingend gespeeld en voor elk wat wils!

Met beide al meer dan 25 jaar speelervaring weten ze de juiste snaren te raken, mensen aan het swingen te krijgen. Ze voelen perfect aan wat er op dat moment en voor die gelegenheid. En dat publiek nodig is om de middag/ avond tot een succes te maken! Met z’n 2-en ijzersterk, maar ook te boeken met bassist en drummer, wat het geheel een extra swingboost geeft!

Inzetbaar voor ieder evenement: huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest, en/of verenigingsfeest, huiskamerconcert. Ze staan open voor muzikale wensen van mensen, hebben hun eigen geluid- en lichtinstallatie tot ongeveer 200 personen en behoeven maar weinig ruimte.

Facebook

Youtube

Met een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche, weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info