Virus

Virus is een top 140 coverband uit Friesland. De band is opgericht in 2005 en weet mede dankzij hun aanstekelijke repertoire en enthousiastme van ieder feest een waar topfeest te maken!

Een zangeres met een stem als een dijk, aangevuld met ervaren topmuzikanten  is uw feest bij voorbaat geslaagd.   Gewapend met een gevarieerd repertoire van pop en rockcovers bestormen zij de podia in  Nederland. Zowel recente hits als krachtige klassiekers worden hartstochtelijk gepeeld en ontvangen!

Virus weet er wel raad mee.

Virus wordt oa gevraagd voor dorps, bedrijfs, en personeelsfeesten, trouwerijen, festivals, verjaardagen en overige evenementen.

Boek deze act en raak “besmet met VIRUS

Vanaf heden doet de band Virus al hun optredens met hun nieuwe leadzanger: Krijn (voorheen Die Twa)

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Virus

Meer info