BRUCIFIED – a Bruce Springsteen tribute

Brucified

Bruce Springsteen is zonder enige twijfel, een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met de E Street Band is hij een levende legende en heeft hij een terechte vaste plek in alle hitlijsten.

Wij, als Brucified, zijn een ode aan Bruce Springsteen en de E Street Band, met strakke drums en een stuwende bas, gierende gitaren, een brullende saxofoon, gevoelige synthesizer, piano en backing vocals.

Wij doen alles voor de sound die hoort bij de live optredens van Bruce.

Geniet van een live optreden van “the Boss”, uitgevoerd door Brucified, een meer dan waardige act en ode aan Bruce Springsteen & the E Street Band!

De muziek van Bruce Springsteen heeft een niet te onderschatten invloed gehad op al zijn volgelingen. Zijn populariteit blijft tot op heden onverminderd groot.

Wij van Brucified zijn ook volgelingen. Het Springsteen-virus heeft ons aangestoken. Natuurlijk kunnen wij de grootsheid van Bruce Springsteen & The E Street Band nooit evenaren. Maar wat let ons om dat niet gewoon week in week uit te proberen. We halen daar ontzettend veel Bruce-Springsteen-plezier en E-Street-Band-voldoening uit.

We brengen een meer dan waardige ode aan beste nog levende rock & roll legende. Laat je meevoeren in ons enthousiasme, met onze eigen Steve, Max, Roy, Clarence, Patty, Nils, Garry, Danny en Bruce.
En we weten zeker, wij weten jullie te betoveren. Ook jullie raken BRUCIFIED!

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

bruce springsteen

Meer info