Wilbert Pigmans

Als u Wilbert Pigmans kiest dan kiest u voor een in Den Bosch geboren en getogen zanger. Wilbert Pigmans ging in zijn jeugdjaren veelvuldig naar single en album presentaties van zangers en zangeressen uit zijn buurt. Daar werd hij enorm enthousiast van en hij wilde dit zelf ook gaan doen. Hij besloot dus om te gaan zingen! In 2006 verscheen Wilbert Pigmans eerst single met de titel: ‘Meisje uit mijn dromen’. De plaat rouleerde op diverse Nederlandstalige radiostations en kreeg een bescheiden bekendheid. Wist u dat Wilbert Pigmans zelfs huiszanger geworden is van de skihut in Rotterdam? Wilt u graag weten wat de mogelijkheden met Wilbert Pigmans boeken zijn? Wij vertellen u graag meer over onze artiesten.

Bij Wilbert Pigmans, boekt u een ware feestexplosie. Niet is hem te gek. Hij kent een breed assortiment nummers en zingt ook geregeld verzoeknummers. Hij wordt ook wel de wandelende jukebox genoemd. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Hij is in korte tijd een ware hit geworden. Wilbert zit niet graag stil en blijft altijd doorgaan. Hij reist van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest. Het maakt niet uit waar het is, als hij maar op kan treden. Het podium is zijn thuis en daar is hij het allerliefste. Overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance en hij is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info