Jongleur Niels Duinker

Jongleur Niels Duinker

Niels Duinker is professioneel jongleur, presentator en workshopdocent. Op zijn 12de deed hij zijn eerste show, maar inmiddels zijn we al 20 jaar verder en heeft hij van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Met al meer dan 7000 shows op de teller treedt Niels op door heel Nederland en in het buitenland. Ook is hij al 3x Nederlands kampioen jongleren geworden en heeft hij ook nog eens 8 Guinness World Records op zijn naam staan.

Niels is geschikt voor podium act op een verschillende evenement. Zo doet hij shows op festivals, in theaters, in een circus en op zakelijke evenementen. Naast de podiumacts is Niels ook te boeken voor een teambuilding workshop waarin het jongleren zeker naar voren komt. In deze workshop wordt er geleerd over: loslaten, verandering, aanpakken en meerdere ballen in de lucht houden.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Jongleur Niels Duinker

Meer info