Ment2B

Ment2B 

Ment2B is nog maar net van start en bestaat uit 5 leden van de band Brucified.
Waarom de naam Ment2B? De naam van de band is voortgekomen uit de namen van de bandleden zelf! De band wordt gevormd door Mike, Marco, Ellen, Nick en Teun. Samen zorgen zij voor een leuk optreden met voor ieder-wat-wils!
Zij spelen semi akoestisch materiaal van eigenlijk alles wat akoestisch gespeeld kan worden. Het is vooral georiënteerd op bijvoorbeeld CCR, Jonny Cash, Bruce Springsteen en nog veel meer.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info