De Suskes

De Suskes is een geweldige feestband die bestaat uit Sipke de Boer (Beugelband), Sytse Haima (Pigmeat) en Koos Keus.
Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske zorgen De Suskes voor een kolderieke sfeer tijdens hun optredens.
De twee acoustische gitaren van Sytse en Sipke worden ondersteund door de éénmansritmesectie van Koos Keus die tegelijkertijd drumt, bast en zingt!
Het repertoire is er op gericht om de zaal te vermaken en te entertainen! De Suskes is een zeer bijzonder gezelschap waarbij sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel staan! De band is zeer geschikt voor kroeg, bruiloft of dorpsfeest!

Een zeer uitzonderlijke band die maar één doel voor ogen heeft: Feest maken!
Het trio heeft in zijn bijna 10 – jarig bestaan met veel succes opgetreden in honderden feesttenten, loodsen, dorpsfeesten en feestcafé’s.
Met een minimale bezetting wordt er een maximaal feest gemaakt.
Drie zangers, twee akoestische gitaren en een bassist die met zijn voeten drumt.
Het live repertoire bestaat voornamelijk uit covers. Alles is er op gericht om feest te maken. En dat lukt de heren uitstekend.
Zij wonnen inmiddels al twee keer een party award in de categorie ‘beste feestband van Nederland’.
Naast covers spelen de mannen ook een aantal eigen nummers. Het lied “Melken doe je zo” was landelijk een grote hit en het is één van de eigen nummers die op het repertoire staat.
De nieuwe single, die in september 2019 verscheen heet Marianne.
Een verrassend feestlied over een meisje met een oud beroep die zich liggende staande weet te houden.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info
: