Griet Wiersma

Griet Wiersma is al jaren bekend als de zangeres van het Friese lied.

Wie door de jaren heen de Friese theaters heeft bezocht, die weet dat Griet daar geregeld haar kunsten heeft vertoont.  Naast het zingen van de bekende traditionele Friese liedjes, brengt Griet ook eigen geschreven liedjes waaronder het zo bekende “Frysk Hynder”

Ook is Griet Wiersma door de jaren heen bekend geworden door haar acteertalent.  Hilarische typetjes vol humor ten tonele brengen is haar op het lijf geschreven. In de volksmond wordt zij dan ook al stiekem de Friese Tineke Schouten of de vrouwelijke André van Duin genoemd
Griet heeft jaren samen met Teake vd Meer optredens verzorgd

Toen Teake i.v.m. met zijn hoge leeftijd aangaf te gaan stoppen met theaterwerk, was het het voor Griet tijd voor een doorstart.   Inmiddels tourt zij langs theaters en zalen met haar nieuwe succesvolle combinatie in de theatershow “FLJIMSK”
Deze show brengt Griet samen met goochelaar Minze Dijksma en troubadour Piter Wilkens.  De show is zeer afwisselend met zang , magie , humor en hilarische typetjes

Naast deze theater voorstelling treed Griet veel solo op

Zij zingt dan haar eigen geschreven liedjes, en de vertrouwde klassieke meezingers.   Heerlijk ongedwongen wisselt zij de liedjes af met een gezellig praatje vol humor

Maar ook verhoogt ze de sfeer door haar repertoire uit te breiden met bekende Nederlandse meezingers.  Ook bezit Griet over het warme country geluid, en brengt ook altijd met veel succes de vertrouwde country klassiekers te gehore.

En als kers op de taart, komt heel vaak een zeer humoristisch typetje mee in de optredens van Griet.  Zeer onverwacht verschijnt zij dan, zeer fout gekleed met…met een heerlijke dosis humor om even heerlijk ouderwets te lachen.  Wereld beroemd in Friesland….en heerlijk gewoon onder de mensen…!

Kortom…er zijn vele mogelijkheden en redenen om deze Friese ras artiest uit te nodigen om uw feest tot vrolijke, gezellige middag / avond te maken…!!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info
: