Party DJ Lars 

Party DJ Lars 

DJ Lars is een echte sfeermaker en is al ruim 10 jaar welk weekend onderweg naar evenementen en feesten om er weer een gezellige boel van te maken. Met de microfoon in de hand maakt hij graag contact met de feestgangers. Met een ruime keuze in de muziek, is er voor iedereen wel wat leuks. DJ Lars heeft een vlotte babbel en met de gevarieerde muziekkeuze is er al snel een gezellige sfeer op uw feest.
De afgelopen jaren heeft hij samen met o.a The Dirty Daddies, Jan Smit, Waylon, Jannes en nog veel meer het podium gedeeld.
Het doel van iedere avond? De tent op z’n Kop!

DJ Lars is te boeken voor: feesttenten/dorpsfeesten, festivals, themashows, kroegavonden of in samenwerking met een band/artiest. Niets is Party DJ Lars te gek!

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info