Elske DeWall

Elske DeWall is een Nederlandse zangeres die in 2012 scoort met een single met ‘This Game’, de titelsong van de populaire tv-serie ‘Moordvrouw’. Ze krijgt in 2017 landelijke bekendheid met haar rol van Maria in het jaarlijkse muziekspektakel ‘The Passion’. Elske’s vertolking van het nummer ‘Heb Het Leven Lief’ van Liesbeth List wordt dusdanig goed ontvangen, daarom werd het op single uitgebracht.

Ook bij bekend Nederland blijft deze veelzijdige, roodharige Nederlandse zangeres niet onopgemerkt. Zo zong ze de afgelopen jaren duetten met o.a. 3J’S, Shirma Rouse, Syb van der Ploeg en zelfs Lionel Richie! Niemand minder dan Marco Borsato nodigde Elske DeWall tot twee keer toe uit als gastartieste bij zijn tour en concerten in de ZiggoDome.

In 2018 maakt Elske DeWall diepe indruk met haar muzikale omlijsting van ‘Linda’s Zomerweek’. Zo zingt ze voor Johnny de Mol het nummer ‘Hoeveel Ik Van Je Hou’, dat werd geschreven door zijn opa John de Mol Sr.

Inmiddels heeft Elske drie solo-albums op haar naam staan en tourde ze met haar band enkele malen door Nederland. Naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon. Tijdens een optreden brengt ze met of zonder band zeer divers repertoire: van nummers uit ‘The Passion’ tot eigen werk tot covers van o.a. Beyonce, Prince, Pink en Sia.

ELSKE DEWALL – THE BLUEBIRDS

Sinds 2017 maakt Elske DeWall, naast haar solo carrière, ook onderdeel uit van ‘The BlueBirds’. Samen met Nederlandse zangeressen Krystl en Rachel Lousie brengt Elske met dit trio, geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’, een ode aan de mooiste Americana en Country songs van o.a. Dixie Chicks, Alison Krauss en Shania Twain.

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.
Concept
LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: