ABBA Experience

ABBA Experience is dé Abba coverband van Nederland. Zij maken van uw avond een echt feest. Het feest der herkenning wel te verstaan. Meezingen op klassiekers als Dancing queen, Waterloo, Voulez vouz, Super trooper of Mamma mia, allemaal komen ze voorbij. Laat u voor een avond meeslepen naar de dansvloer met de alom bekende klanken van ABBA, want stiekem vinden we ABBA Experience allemaal leuk!

Er is een groot aanbod aan tribute acts voor alle grootheden uit de popmuziek. ABBA vormt daarop geen uitzondering. Echter, niet iedere tribute acts slaagt er in om de ABBA sound te brengen, zonder gebruik te maken van ondersteunende soundtracks. De ABBA Experience band heeft deze kunstmatige hulp niet nodig en brengt een 100% live optreden. Overal en altijd!

Meer info? Info@lxeventsupport.nl of neem een kijkje op onze Facebook of Youtube.

Facebook

Youtube

Met een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche, weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info