Iris van Lunenberg

Iris van Lunenberg staat bekend als de spontane en getalenteerde presentator. Ze presenteert het NPO 3-programma Iris onderzoekt en werkt als verslaggever van programma’s als Jan Rijdt Rond, Iris test en Iris in Ivoorkust van LINDA.tv. Daarnaast was Iris van Lunenburg columnist voor de krant Metro en vervulde ze dezelfde functie voor zakenblad Quote. Deze sympathieke programmamaakster en presentatrice is in te huren als dagvoorzitter of debatleider op uw evenement.

Biografie

Iris wordt op 17 december 1985 geboren in Port-au-Prince, Haïti. Als baby wordt zij geadopteerd en komt ze in Emmen terecht, later verhuist zij naar Den Haag. Ze studeert bestuurskunde en rechten in respectievelijk Rotterdam en Amsterdam, maar maakt deze studies niet af. Ze ontdekt namelijk waar haar werkelijke passie ligt: in schrijven en televisiewerk!

Iris inhuren als dagvoorzitter of debatleider

Inmiddels presenteert het multitalent met de vlotte pen en rappe tong de journalistieke documentaireserie Iris onderzoekt (NTR). Ook schrijft ze een wekelijkse column in de krant Metro over achtergronden bij het nieuws, trends en andere zaken die begin-dertigers bezighouden. Als ambassadeur is ze verbonden aan het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds en voor LINDA.tv presenteert ze onder andere de talkshow Wat zou jij doen?.

Toenemende bekendheid vergaart Iris met haar werkzaamheden als dagvoorzitter en debatleider. Ogenschijnlijk moeiteloos leidt ze de meest uiteenlopende evenementen van bedrijven en organisaties in goede banen. Dit deed ze eerder naar grote tevredenheid voor opdrachtgevers zoals De Volkskrant, Pakhuis de Zwijger, De Balie, De Media100 en de Rabobank.

Het inhuren van Iris als dagvoorzitter of debatleider staat dan ook garant voor een modern geleid evenement dat op rolletjes verloopt. Met de juiste mix tussen humor en scherpzinnigheid weet deze ervaren presentatrice elk publiek geboeid door het dagprogramma te leiden. Met plezier stemt zij haar presentatie in overleg af op uw specifieke wensen.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info