The Great Borrelnootjes

The Great Borrelnootjes!

Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker! Zeker met The Great Borrelnootjes en de bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten.

De muziek is akoestisch en daarom is het nooit overheersend. Ook kan er lichte versterking worden gebruikt. De liedjes zijn nummers van de jaren zestig tot nu. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met uw smaak.

Het repertoire bestaat uit nummers van toen tot nu, zowel Engels als Nederlandstalig, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak. Qua stijl moet u denken aan fijne luistermuziek, leuke popsongs, country, jazz en rock and roll. Voor disco, house en Nederlandstalige (piratenfestijn) feestmuziek is de bezetting niet geschikt.

The Great Borrelnootjes komen het best tot hun recht op een receptie, diner, bruiloft, borrel of verjaardagsfeest waarbij een leuke sfeer belangrijker is dan een continu gevulde dansvloer.
​Het optreden kan mobiel of op een vaste plaats.

The Great Borrelnootjes spelen op elke locatie en door het hele land en staan garant voor een flexibel, professioneel maar vooral gezellig en sfeervol optreden!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

The Great Borrelnootjes

Meer info