Marsha Steltenpool

Marsha Steltenpool

Marsha Steltenpool is een zangeres en pianist met een fascinatie voor muziek! Eigenlijk is zij haar hele leven al bezig met muziek, op zeer jonge leeftijd begon zij er al mee. Vanaf haar vijftiende speelt ze toetsen in verschillende bandjes. Later kwamen de backing vocals erbij en toen heeft zij haar passie echt ontdekt. Piano en zang zijn inmiddels niet meer weg te denken uit haar leven.

Marsha speelt ook voor Choice Pianoshow en is hiervoor ook te boeken bij LXbookingsupport. Choice pianoshow is een hoogwaardige pianoshow, die elk optreden tot het uiterste gaat. Zij spelen echt alles op verzoek en draait niet elke keer een standaard show af. Your party! Your Choice!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info