Krijn

Boek Krijn nu!

Allround zanger voor al uw feesten en partijen!

Niks is Krijn te gek. Een voetbalfeestje, een bruiloft, een verjaardag. Krijn zet het op de kop.

In het Fries, Nederlands of Engels. Hij zingt van alles.

Een aantal liedjes uit zijn repertoire: Mexico, Brandend Zand, Kleine Café, Perhaps Love, In Nije Dei, Als De Nacht Verdwijnt, Ik Ben Kachel, Let it Be, Rollercooster.

 

Daarnaast is Krijn te boeken:

Speciaal voor senioren heeft Krijn een programma samengesteld waarin u op uw muzikale wenken wordt bediend. Het merendeels is Nederlandstalige repertoire bestaande uit bekende meezingers maar ook uit luisterliedjes. Liedjes van vroeger en van nu met o.a. Jan Smit, Frans Bauer en de Salvera’s. Toch ook even een knipoog richting de Engelse taal zoals bijv. het mooie Somewhere between of Quando, Quando.

Het programma van Krijn is speciaal geschikt voor verzorgingshuizen, verpleegcentra, seniorenmiddag/avonden, feest voor senioren tijdens dorpsfeesten etc.

Een muzieksensatie die u niet mag missen !!!

Krijn…

Al geruime tijd treedt Krijn regelmatig op voor senioren. Hij speelt met zijn repertoire uitstekend in op de diversiteit van bewoners binnen bijv. de zorgcentra. Krijn werk als Dagbestedingcoach bij Noorderbreedte te Leeuwarden. Krijn is zanger van het Duo DIE TWA. DIE TWA timmert stevig aan de weg in Friesland. Met het bekende Friese nummer Fûgels staat Die Twa op de 1e provincies en op nr 2 in de fryske top 100. Inmiddels heeft Die Twa alweer 2 albums op hun naam staan en worden ze bijna dagelijks gedraaid bij Omrop Fryslan.

 

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info