Kevin Paré

Kevin Paré is een echte Nederlandse zanger. In het najaar van 2015 werd de single ‘Deze Is Voor Jou‘ opgepakt door de populaire radiozender 100%NL. Een periode van hard werken wordt beloond. Kevin’s carrière krijgt een belangrijke impuls. Voor het eerst wordt zijn muziek gedraaid op de landelijke radio tussen de hits van zijn eigen muzikale helden.

Op 20 juni 2016 is de single ‘Thuis’ in première gegaan op 100%NL. Kevin werd door radio-DJ Lex Gaar thuis verrast met het nieuws dat ‘Thuis’ is uitgeroepen tot ‘Goeiemorgen Lex Moet Je Horen’. In november van datzelfde jaar wordt de single ‘Het Is Met Jou’ eveneens uitgeroepen tot ‘100%NL Moet Je Horen’.

In augustus 2018 brengt Kevin zijn nieuwste single Ik Kom Eraan, die hij samen met zijn producer Robert Dorn heeft geschreven. “Nieuwe muziek uitbrengen voelt voor mij als landen op de plek van bestemming. Daar gaat deze song ook over en ik hoop dat veel mensen onderweg naar huis in de auto het refrein straks stiekem meezingen”.

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: