My Old Suitcase

My Old Suitcase is een tweekoppige band die haar optredens semi-akoestisch verzorgt. Wij spelen covers uit verschillende genres zoals pop, rock, blues, soul en singer/songwriter.
Dit alles met de nodige hulp van onze gezamenlijke vriend: humor!

My Old Suitcase is een akoestische coverband met een uitgesproken muziekstijl. Verwacht bij ons geen ‘Malle Babbe’, ‘Het is een Nacht’ of ‘Paradise by the Dashboard Light’. Dat hoor je al bij vele andere Top-40 coverbands en dat is nu juist wat My Old Suitcase niet wil zijn….

Vanzelfsprekend spelen wij de nodige hits, maar we vinden onze inspiratie óók in de alternatieve muziek, de stemmige Americana en in de prachtige liedjes die (onbekende) singer/songwriters schrijven. Deze kenmerkende stijl maakt een optreden van ons écht eens iets anders dan anders.

Ja, we zijn een coverband en ja, we spelen ook klassiekers en tophits van het moment, maar we proberen bij elk optreden ook te verrassen! Verzoeknummers behoren zeker tot de mogelijkheden als je My Old Suitcase boekt. Als deze verzoeken tijdig worden doorgegeven, dan zullen ze worden gespeeld. Zo wordt je feest nog persoonlijker!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest en heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info
: