Martijn Martell

Martijn Martell is een veelzijdig entertainer die met zijn discipline van elk evenement een feest weet te maken. Bovendien, door zijn jarenlange ervaringen als artiest is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw open dag, diner, opening, bedrijfsfeest, fusie, familiedag, surpriseparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander evenement.

Martijn Martell weet iedereen te boeien met zijn table-magic, ballooning art, workshops goochelen, kindershows en presentatietechnieken.

Serieus, zakelijk, humoristisch, magisch, ludiek of eigentijds, Kortom Martijn Martell geeft graag vorm aan uw feest of evenement.

Martijn is te boeken voor de volgende acts

MET REGELMAAT IS GOOCHELAAR MARTIJN TE ZIEN OP BEURZEN.
HIER VERTOONT HIJ ZIJN TRUCS MET DE PRODUCTEN VAN HET BEDRIJF.
KORTOM ECHT MAATWERK DUS!

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Daarom weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer info