Douwe Kamminga

Douwe Kamminga

In een mum van tijd weet hij de tent op de kop te zetten. Want wie van gezelligheid houdt, houd van Douwe Kamminga.
Met als kleine jongen; Hazes door de speakers, oefent hij al flink op z’n slaapkamer en het duurt iet lang, voordat Douwe voor het eerst op de bühne verschijnt. Al snel treed hij regelmatig op bij feesten en partijen, en dat performen heeft hij dan ook niet van een vreemde. Zijn vader kan er ook wat van, die in vroegere jaren al veel met Accordeon in de weer is. Van Levenslied, tot Gouwe Ouwe, muziek zit Douwe simpelweg in in het bloed.
In 2010 maakte zijn carrière een stroomversnelling na de debuutsingle  De Orgelman. Al snel volgen de singles ‘Ieder Afscheid Is Een Nieuw Begin’ (2011) en ‘Annalena’ (2012).

Vandaag de dag is deze Fries allang geen onbekende meer in het feestcircuit. Menig café, feesttent, festival en bedrijfsfeest wist hij al op de kop te zetten. Op eigenzinnige wijze weet hij het publiek mee te krijgen. ‘Van Pleinfeest tot aan Volkscafé, zelfs advocaat en dominee zingen luidkeels een avond mee’

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer info