Mario Kramer

Mario Kramer

… speelt gitaar & zingt.
… treedt solo op & met verschillende bands.
… doet covers & eigen nummers.
… is gitaardocent & band-coach.

Zijn solo-optredens bestaan uit een repertoire van klassiekers uit de rock, soul, folk, country en pop geschiedenis, aangevuld met hedendaagse hits en eigen werk.
Op de setlijst kun je zijn muzikale helden vinden, zoals Bruce Springsteen, Bob Dylan, CCR, Pearl Jam, Chuck Berry, Sam Cooke en Johnny Cash. Maar je kan ook verrast worden door nummers van Amy Winehouse, Avicii of Lorde!
Door de jaren heen heeft Mario ook zelf nummers geschreven. Deze kunnen worden toegevoegd aan een avondvullend optreden, maar ze kunnen ook op zichzelf worden gespeeld tijdens een kortere gig.
Het gereedschap dat Kramer gebruikt voor solo-optredens zijn z’n stem, akoestische gitaar, mondharmonica en een ‘loop-station’. Hij heeft de beschikking over een eigen geluidsset en licht, maar bij een intiem huiskamerconcert is het ook mogelijk om het helemaal onversterkt te houden.

Naast zijn solo-optredens zingt en speelt Mario Kramer bij de bands Paddy’s Day Off, Dear Mr. Fantasy en Kentucky Snake Oil.

Facebook

Youtube

Booking

LXbookingsupport
Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Mario Kramer foto

Meer info