No Trouble

NO TROUBLE: Laten we ons eerst even voorstellen…

No Trouble is een pop/rock coverband uit Sneek en bestaat uit vier heren en een dame:

 

Zang; Dineke Katerberg

Gitaar en backing vocals; Sietse Rozema

Gitaar, toetsen en backing vocals; Steven Bootsma

Bas en backing vocals; Mark Kuperus

Drums/percussie; Franke Dijkstra

 

In deze samenstelling werken wij samen sinds maart 2018. Na meerdere bandnamen bedacht te hebben is de naam No Trouble er als winnaar uitgekomen, ook al maken we heel wat Trouble op het podium.

Op het programma staan nummers die wij als band leuk vinden om te spelen, maar die het publiek ook meer dan kan waarderen. De nummers komen uit de 80’s tot aan nu. Een kleine greep uit de setlist zijn o.a. de golden oldie Roxanne (The Police), de rock classic Sweet Child O’ Mine (Guns N’ Roses), nieuwe rock van Nothing But Thieves, Het poplied uit 2012 Locked Out of Heaven van Bruno Mars en een stevige rocker van Kings of Leon. Voor een grotere greep uit onze setlist neem contact met ons op.

Elk feestje op zijn kop zetten is onze missie en we gaan door tot het dak eraf is! Samen met het publiek rocken we door het land der muziek en brengen we een ode aan de artiesten, de muziek en het bier. Maar vergis je niet, dansen en meezingen is zeker aan de orde!

 

Facebook

Youtube

Een zeer breed aanbod en diversiteit aan artiesten, (cover)bands, dj’s, zangers, muzikanten, aanvullende acts en overig entertainment en met jarenlange ervaring en expertise in de muziek- en evenementenbranche. Weet LXeventsupport aan elk feest of evenement de juiste invulling te geven.

Concept

LXeventsupport kan u ondersteunen bij alle facetten die bij het organiseren van een evenement aan de orde komen. Ook het volledig uit handen geven is mogelijk. Organiseert u bijvoorbeeld een muziekfeest, een opening of een personeelsfeest. En heeft u een podium nodig, artiesten, aankondigingsposters of wat dan ook. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

no trouble

Meer info